Dichtbij is best mooi!
Tja, waarheen hé deze zomer? Frankrijk, Noorwegen of Nieuw-Zeeland? Waar komt die drang naar het verre, het nieuwe vandaan? Is het afstand nemen van wat je al kent? Waar je ook naar toe wilt, in deze periode is de kans groot dat je in de buurt of thuis blijft. Een wandeling in het park even verderop lijkt dan niet zo aantrekkelijk. En waarschijnlijk heb je er al ‘tig’ keer gelopen en alles gezien. Maar goed, het is nu niet anders dus toch maar weer naar hetzelfde parkje. Koffie mee en gaan. En op de één of andere manier is het weer vandaag best Ok. En de lente? Ja, de lente doet als vanzelf haar werk. Iedere dag en in iedere bocht bloeit en groeit er weer iets nieuws. 
Dichtbij is best mooi. Dat is ook mijn uitgangspunt bij het maken van portretten. Geen pose aannemen, niets forceren maar er gewoon zijn. Dan komt het wel goed, net als met de lente bij jouw in het parkje. 
 
Wil je een ontspannen portretsessie inplannen? Of klankborden over de richting voor jouw portret? Mooi, geef me een seintje en laten we dat gaan doen!

ps. Foto’s zijn gemaakt in het parkje om de hoek
Contact